شربت باترمیلک

این شربت را می توانید به عنوان سس روی پنکیک، وافل، تست فرانسوی یا کرپ ها استفاده کنید.

متعلق به دسته های

شربت باترمیلک

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

دستور تهیه

  • شکر، باترمیلک، کره و نمک را به یک قابلمه بزرگ بریزید.
  • مخلوط را هم بزنید و روی حرارت متوسط گرم کنید و مرتباً هم بزنید تا بجوشد.
  • پس از جوش آمدن حرارت را کم کنید و بگذارید 4 تا 5 دقیقه بجوشد و هر از گاهی هم بزنید.
  • از روی حرارت بردارید سپس جوش شیرین و عصاره وانیل را بریزید و مدام هم بزنید.
  • توجه داشته باشید که حباب می‌زند و کف می‌کند (به همین دلیل است که یک قابلمه بزرگ ضروری است).
  • به صورت گرم در صبحانه یا دسر دلخواه (مانند پنکیک، نان تست فرانسوی، کرپ، وافل یا پودینگ نان) سرو کنید.

نکات

علاوه بر عصاره وانیل، می توانید 1 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده را نیز برای شربتی با طعم دارچین اضافه کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای ده وعده کافیست. به ازای هر وعده: انرژی 164 کالری، چربی 9 گرم، چربی اشباع 6 گرم، کلسترول 25 میلی گرم، شکر 21 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید