صفحه اصلی » چاشنی » سس بادام هندی
یک سس گیاهی و بدون گلوتن
متعلق به دسته های
دیابت
بدون گلوتن
گیاهخواری
کتوژنیک
تبدیل واحدهای اندازه گیری
بادام هندی، آب، جعفری، آبلیمو، روغن، تمبر هندی یا سس سویا و نمک را در یک مخلوط کن بریزید.
پوره کنید تا به بافت خامه ای و نرم برسید.
این مقدار برای 16 قاشق غذاخوری سس کافیست. به ازای هر قاشق غذاخوری: انرژی 37 کالری، پروتئین 1 گرم، کربوهیدرات 1.7 گرم، قند 0.35 گرم، چربی 3.2 گرم، فولات 2.4 میکروگرم، سدیم 45 میلی گرم، پتاسیم 41 میلی گرم
منبع:
پیشنهادهایی برای شما