عنوان

یک سس گیاهی و بدون گلوتن

سس بادام هندی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • بادام هندی خام 3/4 لیوان
  • آب 1/2 لیوان
  • برگ جعفری تازه خردشده 1/4 لیوان
  • آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
  • تمبر هندی یا سس سویا 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک 1/4 قاشق چایخوری

دستور تهیه

بادام هندی، آب، جعفری، آبلیمو، روغن، تمبر هندی یا سس سویا و نمک را در یک مخلوط کن بریزید.

پوره کنید تا به بافت خامه ای و نرم برسید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 16 قاشق غذاخوری سس کافیست. به ازای هر قاشق غذاخوری: انرژی 37 کالری، پروتئین 1 گرم، کربوهیدرات 1.7 گرم، قند 0.35 گرم، چربی 3.2 گرم، فولات 2.4 میکروگرم، سدیم 45 میلی گرم، پتاسیم 41 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید