نان ایتالیایی آنجلیکا

یک نان شیرینی ایتالیایی و یک گزینه عالی برای عصرانه

متعلق به دسته های

نان ایتالیایی آنجلیکا

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

بهبود دهنده

  • آب ولرم: 2 و نیم قاشق غذاخوری
  • عسل: 1/2 قاشق چایخوری
  • آرد: 1/2 لیوان و یک قاشق غذاخوری
  • خمیر مایه: 1 قاشق چایخوری

خمیر

  • آرد: 1 و نیم لیوان و 2 قاشق غذاخوری
  • شیر: 1/4 لیوان
  • زرده تخم مرغ بزرگ: 2 عدد
  • شکر: 3 قاشق غذاخوری
  • کره نرم شده: 1/4 لیوان
  • افزودنی
  • کره ذوب شده: 1 و نیم قاشق غذاخوری
  • چیپس شکلاتی یا شکلات خردشده: 3/4 لیوان

رویه

  • پودرشکر: 1 لیوان
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
  • شیر یا خامه: 1 تا 2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • برای تهیه بهبوددهنده، در یک کاسه کوچک، آب و عسل و خمیرمایه را مخلوط کنید و اجازه دهید ده دقیقه بماند تا خمیرمایه فعال شود.
  • سپس آرد را بیفزایید و خمیر را به یک سطح صاف منتقل کنید و کمی ورز دهید.
  • خمیر را در یک کاسه چرب شده بگذارید.
  • روی آن را با یک دستمال آشپزخانه بپوشانید و اجازه دهید یک ساعت استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود.
  • برای تهیه خمیر، آرد و نمک را مخلوط کرده و وسط آن یک حفره باز کنید.
  • سپس شیر، زرده تخم مرغ و شکر را در آن حفره بریزید و مخلوط کنید. سپس کره را کم کم اضافه کرده و هر بار خوب ورز دهید.
  • در اخر نیز حدود 3 دقیقه خمیر را ورز دهید.
  • در این مرحله خمیر به عمل آمده را کم کم به خمیر کیک اضافه کنید و هر بار خوب خمیر را ورز دهید.
  • سپس روی خمیر را با یک دستمال بپوشانید و اجازه دهید دو تا سه ساعت بماند تا حجم آن دوبرابر شود.
  • سپس خمیر را به شکل یک مستطیل 52 در 33 سانتیمتر پهن کنید. روی خمیر را با برس کره ذوب شده بمالید و روی آن چیپس شکلاتی بپاشید.
  • خمیر را رول کنید.
  • رول را با کمک چاقو از وسط نصف کنید و مطابق شکل دو نیمه را به هم بپیچید. در نهایت خمیر بافته شده را به شکل دایره در آورید.
  • خمیر را روی سینی فر چرب شده بگذارید روی آن را با دستمال بپوشانید و یک ساعت به آن استراحت دهید.
  • روی خمیر را با برش کمی شیر بمالید و به مدت 30 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
  • بعد از پخت اجازه دهید سرد شود.
  • برای تهیه رویه، پودرشکر، وانیل و شیر یا خامه را مخلوط کنید.
  • اگر خیلی شل بود کمی پودر شکر اضافه کنید.
  • رویه را روی نان سرد شده بریزید.
نان ایتالیایی آنجلیکا

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای ده برش نان کافیست. به ازای هر برش: انرژی 228 کالری، کربوهیدرات 34 گرم، پروتئین 3 گرم، چربی 9 گرم، چربی اشباع 5 گرم، کلسترول 47 میلی گرم، سدیم 156 میلی گرم، پتاسیم 36 میلی گرم، قند 20 گرم، ویتامین آ 236 واحد، کلسیم 27 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید