سوپ ماکارونی تخم مرغی

این سوپ یک غذای کامل با پروتئین خوب است

متعلق به دسته های

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • ماکارونی فرمی: 2 لیوان
  • روغن کنجد: 4 قاشق چایخوری
  • زنجبیل رنده شده: 1 تکه دو سانتیمتری
  • سیر رنده شده: 2 حبه
  • عصاره سبزیجات: 6 و 1/3 لیوان (برای طرزتهیه عصاره سبزیجات خانگی کلیک کنید)
  • تخم مرغ بزرگ: 4 عدد
  • نمک: 1 و نیم قاشق چایخوری
  • فلفل: کمی
  • نخودسبز پخته: 2 و 1/4 لیوان
  • پیازچه ریزخردشده: 2 عدد
  • کنجد سفید برشته: کمی (اختیاری)

دستور تهیه

  • ماکارونی را بپزید و آبکش کنید و روی آن آب سرد بریزید.
  • روغن را روی حرارت قرار داده، زنجبیل و سیر را کمی تفت دهید.
  • عصاره سبزیجات را اضافه کرده و اجازه دهید بجوشد.
  • تخم مرغ هارا در یک ظرف دیگر بشکنید و یک دوم قاشق چایخوری نمک و کمی فلفل اضافه کنید و هم بزنید.
  • وقتی عصاره سبزیجات بجوش آمد یک قاشق چایخوری نمک باقیمانده و یک چهارم قاشق چایخوری فلفل را به عصاره سبزیجات بیفزایید.
  • ماکارونی پخته و نخودسبز را به عصاره سبزیجات اضافه کنید و دمای شعله را کمی بیفزایید و اجازه دهید مجدد بجوشد.
  • به آرامی تخم مرغ های زده شده را به مخلوط اضافه کنید.
  • اجازه دهید 30 تا 60 ثانیه روی حرارت بماند تا تخم مرغ ها ببندند.
  • در زمان سرو روی سوپ، پیازچه خردشده و کنجد بریزید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر ( 2 و 3/4 لیوان): انرژی 399 کالری، کربوهیدرات 57 گرم، فیبر 7 گرم، قند 8 گرم، پروتئین 18 گرم، چربی 11 گرم، چربی اشباع 3 گرم، کلسترول 186 میلی گرم، ویتامین آ 3812 واحد، کلسیم 15 میلی گرم، فولات 64 میکروگرم، سدیم 1247 میلی گرم، کلسیم 95 میلی گرم، منیزیم 56 میلی گرم، روی 2 میلی گرم، پتاسیم 306 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید