پنکیک توت فرنگی و پنیر خامه ای

یک جایگزین سالم تر پنکیک سنتی صبحانه

متعلق به دسته های

پنکیک توت فرنگی و پنیر خامه ای

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • توت فرنگی خردشده 3 لیوان
  • رنده پوست پرتقال 1 قاشق غذاخوری
  • آب پرتقال 1/4 لیوان
  • آرد گندم کامل 1 لیوان
  • آرد سفید 1/2 لیوان
  • آرد جو 1/4 لیوان
  • دانه چیا یا دانه کتان 2 قاشق غذاخری
  • شکر 1 قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
  • نمک 1/4 قاشق چایخوری
  • شیر 1 و نیم لیوان
  • تخم مرغ 1 عدد
  • روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
  • پنیر خامه ای 1/2 لیوان
  • ماست یونانی 1/4 لیوان
  • آب پرتقال 1 تا 2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • در یک کاسه متوسط توت فرنگی، پوست پرتقال و 1/4 لیوان آب پرتقال را با هم مخلوط کنید.
  • روی آن را بپوشانید و بگذارید 20 تا 30 دقیقه بماند تا طعم ها مخلوط شوند و هر از گاهی هم بزنید.
  • در یک کاسه بزرگ آرد، دانه چیا یا کتان، شکر، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
  • در یک کاسه دیگر از چنگال برای ترکیب شیر، تخم مرغ و روغن استفاده کنید.
  • مخلوط تخم مرغ را به مخلوط آرد اضافه کنید.
  • آنقدر هم بزنید تا مخلوط شوند.
  • برای هر پنکیک، 2 قاشق غذاخوری خمیر را روی یک تابه که کمی چرب کرده اید، بریزید.
  • کمی تابه را کمی تکان دهید تا خمیر به صورت یکنواخت پخش شود.
  • هر طرف پنکیک ها را روی حرارت متوسط به مدت 1 تا 2 دقیقه یا تا زمانی که پنکیک ها قهوه ای طلایی شوند بپزید.
  • برای سرو، در یک کاسه کوچک پنیر خامه ای، ماست یونانی و یک تا دو قاشق غذاخوری آب پرتقال را با هم مخلوط کنید.
  • مخلوط پنیر خامه ای را به طور مساوی روی پنکیک ها بریزید.
  • روی آن را توت فرنگی بریزید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای دوازده نفر کافیست. به ازای هر نفر (پنکیک دو عدد، یک قاشق غذاخوری مخلوط پنیر و 1/4 لیوان توت فرنگی): انرژی 158 کالری، کربوهیدرات 22 گرم، فیبر 3 گرم، قند 7 گرم، پروتئین 6 گرم، چربی اشباع 1 گرم، کلسترول 8 میلی گرم، فولات 28 میکروگرم، ویتامین سی 25 میلی گرم، کلسیم 171 میلی گرم، سدیم 242 میلی گرم، منیزیم 18 میلی گرم، پتاسیم 142 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید