سالاد کلم بروکسل و انار

یک سالاد گرم و عالی برای مهمانی ها

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • کلم بروکسل خردشده 450 گرم
  • پیازچه خردشده 1 عدد
  • روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
  • نمک 1/4 قاشق چایخوری
  • فلفل 1/4 قاشق چایخوری
  • سرکه بالزامیک 2 قاشق چایخوری
  • پنیر صبحانه یا فتا خردشده 1/3 لیوان
  • دانه انار 1/4 لیوان

دستور تهیه

  • کلم بروکسل را با پیازچه، روغن، نمک و فلفل در یک ظرف مخلوط کنید.
  • آن ها را روی سینی فر به صورت یک لایه پخش کنید.
  • اجازه دهید 20 تا 22 دقیقه در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد بماند.
  • سپس از فر خارج کرده در یک ظرف بریزید. سرکه را به آن بیفزایید.
  • سپس پنیرو انار را روی آن بریزید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر (3/4 لیوان): انرژی 117 کالری، پروتئین 5.8 گرم، کربوهیدرات 13.6 گرم، فیبر 4.8 گرم، چربی 5.7 گرم، قند 4.5 گرم، چربی اشباع 1.8 گرم، ویتامین آ 1006 واحد، منیزیم 30 میلی گرم، پتاسیم 490 میلی گرم، سدیم 216 میلی گرم، فولات 76 میکروگرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید