سالاد کاهو و فلفل کبابی با سس ارده

این سالاد در کنار چند برش نان تست شده یک وعده غذایی کامل است

متعلق به دسته های

سالاد کاهو و فلفل کبابی با سس ارده

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • ارده: 1/4 لیوان
  • روغن زیتون: 1/4 لیوان
  • رنده پوست لیمو: 1 قاشق چایخوری
  • آبلیمو: 1/4 لیوان
  • عسل: 1 قاشق چایخوری
  • نمک: 3/4 قاشق چایخوری
  • پاپریکا: 1/2 قاشق چایخوری
  • نخود پخته: 420 گرم
  • فلفل دلمه کبابی: 1/2 لیوان (برای طرز کبابی کردن فلفل دلمه کلیک کنید)
  • موسیر خردشده: 1/2 لیوان
  • برگ های کاهو درشت خردشده: 12 عدد
  • بادام بوداده: 1/4 لیوان
  • جعفری تازه خردشده: 2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • ارده، روغن، پوست لیمو، آب لیمو، عسل، نمک و پاپریکا را در یک کاسه با مخلوط کنید.
  • نخود، فلفل دلمه و موسیر را اضافه کنید.
  • روی برگ های کاهو، 1/3 لیوان از مخلوط را بریزید و روی آن بادام و جعفری بپاشید.
  • سرو کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 498 کالری، کربوهیدرات 44 گرم، فیبر رژیمی 10 گرم، قند 4 گرم، پروتئین 16 گرم، چربی 28 گرم، چربی اشباع 4 گرم، ویتامین آ 2233 واحد، ویتامین سی 9 میلی گرم، فولات 62 میلی گرم، سدیم 567 میلی گرم، کلسیم 163 میلی گرم، آهن 4 میلی گرم، منیزیم 104 میلی گرم، پتاسیم 620 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید