سوفله لیمویی

دستور سوفله لیمویی با طراوت

متعلق به دسته های

سوفله لیمویی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • شکر دانه ریز: 1/2 لیوان
  • آرد سفید: 1/3 لیوان
  • نمک: 1/8 قاشق چایخوری
  • شیر: 2/3 لیوان
  • رنده پوست لیمو: 2 قاشق چایخوری
  • آبلیمو: 1/2 لیوان
  • زرده تخم مرغ: 4 عدد
  • سفیده تخم مرغ: 6 عدد
  • کرم تارتار: 1/4 قاشق چایخوری
  • پودرشکر: کمی

دستور تهیه

  • فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  • شش ظرف سوفله را چرب کنید.
  • در یک قابلمه کوچک، شکر، آرد و نمک را با هم مخلوط کنید.
  • شیر و آب لیمو را اضافه کرده و ده دقیقه یا تا زمانی که حباب بزند روی حرارت متوسط ​​رو به پایین هم بزنید.
  • رنده پوست لیمو را هم بریزید.
  • از روی حرارت بردارید.
  • در یک کاسه دیگر، زرده های تخم مرغ را با همزن برقی با سرعت متوسط ​​به بالا به مدت 3 تا 5 دقیقه یا تا زمانی که غلیظ و لیمویی رنگ شود، بزنید.
  • مخلوط شیر را به زرده اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شود.
  • همزن ها را کاملاً بشویید. در یک کاسه دیگر سفیده ها را با همزن برقی با سرعت متوسط ​​به بالا بزنید تا کف کند. کرم تارتار را اضافه کنید. با سرعت زیاد بزنید تا قله های سفت شکل بگیرد (نوک ها صاف بایستند) و وقتی ظرف را برمی گردانید از ظرف نریزد.
  • سفیده تخم مرغ را به آرامی در مخلوط شیر بریزید.
  • خمیر را به طور مساوی بین ظرف های سوفله های آماده تقسیم کنید.
  • حدود 20 دقیقه یا تا زمانی که وقتی که در نزدیکی مرکز سوفله فرو رفته تمیز بیرون بیاید بپزید.
  • در صورت تمایل پودر قند روی سوفله ها الک کرده و بلافاصله سرو کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 6 سوفله کافیست. به ازای هر سوفله: انرژی 158 کالری، کربوهیدرات 26 گرم، قند 19 گرم، پروتئین 7 گرم، چربی 3 گرم، چربی اشباع 1 گرم، کلسترول 124 میلی گرم، سدیم 121 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید