در یک قابلمه کوچک، شکر، آرد و نمک را با هم مخلوط کنید.
شیر و آب لیمو را اضافه کرده و ده دقیقه یا تا زمانی که حباب بزند روی حرارت متوسط رو به پایین هم بزنید.
رنده پوست لیمو را هم بریزید.
از روی حرارت بردارید.
در یک کاسه دیگر، زرده های تخم مرغ را با همزن برقی با سرعت متوسط به بالا به مدت 3 تا 5 دقیقه یا تا زمانی که غلیظ و لیمویی رنگ شود، بزنید.
مخلوط شیر را به زرده اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شود.
همزن ها را کاملاً بشویید. در یک کاسه دیگر سفیده ها را با همزن برقی با سرعت متوسط به بالا بزنید تا کف کند. کرم تارتار را اضافه کنید. با سرعت زیاد بزنید تا قله های سفت شکل بگیرد (نوک ها صاف بایستند) و وقتی ظرف را برمی گردانید از ظرف نریزد.
سفیده تخم مرغ را به آرامی در مخلوط شیر بریزید.
خمیر را به طور مساوی بین ظرف های سوفله های آماده تقسیم کنید.
حدود 20 دقیقه یا تا زمانی که وقتی که در نزدیکی مرکز سوفله فرو رفته تمیز بیرون بیاید بپزید.
در صورت تمایل پودر قند روی سوفله ها الک کرده و بلافاصله سرو کنید.
نکات
ارزش غذایی
این مقدار برای 6 سوفله کافیست. به ازای هر سوفله: انرژی 158 کالری، کربوهیدرات 26 گرم، قند 19 گرم، پروتئین 7 گرم، چربی 3 گرم، چربی اشباع 1 گرم، کلسترول 124 میلی گرم، سدیم 121 میلی گرم