سالاد هندوانه و لوبیاسفید

یک سالاد رنگین و سریع و کم کربوهیدرات

سالاد هندوانه و لوبیاسفید

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • هندوانه خردشده: 300 گرم
  • آراگولا یا بیبی اسفناج: 100 گرم
  • برگ نعنا: 5 تا 6 عدد
  • روغن زیتون: 2 قاشق چایخوری
  • لوبیاسفید پخته: 400 گرم
  • پنیرفتا: 40 گرم
  • آبلیمو: از نصف لیمو
  • فلفل سیاه: کمی

دستور تهیه

  • آراگولا یا بیبی اسفناج و برگ های نعنا را در بشقاب های سرو بچینید.
  • روی آن ها کمی روغن زیتون بریزید.
  • هندوانه ها را روی سبزیجات بگذارید.
  • روی هر بشقاب لوبیاسفید پخته و پنیر بریزید.
  • در نهایت روی سالاد آبلیمو و فلفل بپاشید و سرو کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 124 گرم، کربوهیدرات 13 گرم، فیبر 4.4 گرم، پروتئین 6.5 گرم، چربی 4.2 گرم، چربی اشباع 1.7 گرم، قند 5.9 گرم

منبع: 

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید