تورتیلا اسفناج

یک نان نازک بدون گلوتن

تورتیلا اسفناج

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • آرد نخود: 1 لیوان
  • نشاسته سیب زمینی یا آرد برنج یا نشاسته تاپیوکا: 1/2 لیوان
  • اسفناج تازه: 60 گرم
  • آب: 260 میلی لیتر
  • نمک: 1/3 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • همه مواد را در غذاساز مخلوط کنید.
  • اگر نیاز بود مقدار آب را افزایش دهید.
  • یک سوم لیوان از خمیر را در تابه روی حرارت بگذارید.
  • می توانید چند قطره روغن به تابه اضافه کنید.
  • هر طرف را به مدت دو دقیقه بپزید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 7 تورتیلا کافیست. به ازای هر تورتیلا: انرژی 99 کالری، چربی 1.2 گرم، کربوهیدرات 15.7 گرم، فیبر 2 گرم، قند 1.9 گرم، پروتئین 4 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید