مافین اسفناج و سفیده

یک ورژن سالم تر از کیش اسفناج و پنیر است و مناسب برای افراد مبتلا به دیابت.

متعلق به دسته های

مافین اسفناج و سفیده

مواد اولیه

  •  سفیده تخم مرغ: 114 گرم
  • پنیر چدار رنده شده: 170 گرم
  • اسفناج: 283 گرم
  • سس تند: 1 قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

دستور تهیه

  • فر را با درجه 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  • سفیده تخم مرغ، پنیر چدار، اسفناج، سس تند، نمک و فلفل را مخلوط کنید. 
  • مخلوط را در قالب های مافین چرب شده بریزید.
  • به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید.

نکات

  • این مافین را می توان به صورت گرم یا سرد استفاده کرد.
  • این مافین می تواند یک شام سبک نیز باشد.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 10 مافین کافیست. به ازای هر مافین: انرژی 59 کالری، پروتئین 8.2 گرم، کربوهیدرات 1.8 گرم، چربی: 2.2 گرم، چربی اشباع 0.9 گرم، کلسترول 3.8 میلی گرم، ویتامین آ 3463 واحد، ویتامین سی 1.6 میلی گرم، فولات 46.8 میکروگرم، کلسیم 121.2 میلی گرم، آهن 1.2 میلی گرم، منیزیم 26.5 میلی گرم، سدیم 405.1 میلی گرم، پتاسیم 194.3 میلی گرم

منبع:www.allrecipes.com

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید