سالاد هفت لایه

سالاد غنی و رنگین غنی از فولات

سالاد هفت لایه

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • کاهو خردشده: 8 لیوان
  • نخودسبز پخته: 1 لیوان
  • فلفل دلمه زرد خردشده: 1 عدد متوسط
  • گوجه فرنگی گیلاسی خردشده: 1 لیوان
  • کرفس خردشده: 1 لیوان
  • پیازچه خردشده: 1/2 لیوان
  • ماست یونانی: 3/4 لیوان
  • مایونز: 3/4 لیوان
  • سرکه سیب: 2 قاشق چایخوری
  • شکر: 1 قاشق چایخوری
  • پودر سیر: 1/4 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری
  • فلفل: 1/4 قاشق چایخوری
  • پنیر چدار رنده شده: 1/2 لیوان
  • ریحان تازه خردشده: 1/2 لیوان

دستور تهیه

  • کاهو را در یک ظرف بریزید.
  • روی آن یک لایه نخودسبز، یک لایه فلفل دلمه، یک لایه گوجه گیلاسی، یک لایه کرفس و یک لایه پیازچه خردشده بریزید.
  • ماست، مایونز، سرکه سیب، و شکر را مخلوط کنید.
  • پودرسیر، نمک و فلفل را اضافه کنید.
  • سس را روی سالاد بریزید.
  • روی سالاد، پنیر چدار، و ریحان بریزید.
  • این سالاد را می توانید در دمای اتاق یا سرد سرو کنید.

نکات

این سالاد را می توانید تا یک روز در یخچال نگهداری کنید اما ریحان را در زمان سرو اضافه کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای ده نفر کافیست. به ازای هر نفر (یک لیوان): انرژی 121 کالری، پروتئین 5.1 گرم، کربوهیدرات 11.4 گرم، فیبر 2 گرم، قند 4.7 گرم، چربی 6.5 گرم، چربی اشباع 2 گرم، کلسترول 13.3 میلی گرم، ویتامین آ 3971 واحد، ویتامین سی 31.4 میلی گرم، فولات 323 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید