سالاد رنگین کمانی

مخلوطی از طعم های دلپذیر و سالم که می توانید در کنار انواع گوشت های کبابی سرو کنید.

سالاد رنگین کمانی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • سرکه بالزامیک 1/4 لیوان
  • روغن زیتون 1/4 لیوان
  • نمک 1/2 قاشق چایخوری
  • فلفل 1/4 قاشق چایخوری
  • هویچ بزرگ خردشده 2 عدد
  • فلفل دلمه زرد بزرگ خردشده 1 عدد
  • اسفناج خردشده 2 لیوان
  • کلم قرمز خردشده 1 و 1/4 لیوان
  • گوجه فرنگی گیلاسی خردشده 1 لیوان
  • پنیر دلخواه (چدار، گودا، موتزارلا مرواریدی) 1 لیوان
  • ریحان تازه خردشده 1/2 لیوان
  • پیازچه خردشده 2 عدد

دستور تهیه

  • سرکه، روغن، نمک و فلفل را در یک ظرف مخلوط کنید.
  • هویچ، فلفل دلمه، اسفناج، کلم، گوجه فرنگی، پنیر، ریحان و پیازچه را در یک ظرف دیگر بریزید.
  • سس را روی آن بریزید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 8 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 140 کالری، کربوهیدرات 8 گرم، فیبر 2 گرم، قند 4 گرم، پروتئین 5 گرم، چربی 10 گرم، چربی اشباع 3 گرم، کلسترول 11 میلی گرم، ویتامین آ 4045 واحد، ویتامین سی 59 میلی گرم، فولات 29 میکروگرم، سدیم 276 میلی گرم، کلسیم 146 میلی گرم، پتاسیم 257 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید