رول های کدوسبز و پنیر

پیش غذا یا وعده غذایی سبک و گیاهی پرپتاسیم و کم کربوهیدرات

رول های کدوسبز و پنیر

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

دستور تهیه

  • فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. 2 ورقه فر لبه دار بزرگ را با اسپری آشپزی بپوشانید.
  • کدو سبز را از طول به نوارهایی به ضخامت نیم سانتیمتر برش دهید.
  • شما باید حدود 16 نوار داشته باشید. روی ورقه های پخت آماده شده قرار دهید.
  • روی برش های کدو روغن اسپری کنید و نمک و فلفل بپاشید.
  • 10 تا 15 دقیقه تا زمانی که نرم شوند در فر بپزید و از فر خارج کنید.
  • سپس دمای فر را به 180 درجه سانتیگراد کاهش دهید.
  • خامه، پستو و نشاسته ذرت را در یک ظرف پخت 20 در 20 سانتیمتری با هم مخلوط کنید.
  • گوجه فرنگی را روی مخلوط بریزید.
  • پنیر خامه ای، پارمزان، ادویه ایتالیایی و سیر را در یک کاسه متوسط ترکیب کنید.
  • 1 قاشق غذاخوری از مخلوط پنیر خامه ای را روی هر تکه کدو سبز بمالید.
  • برش ها را رول کنید و در ظرف پخت قرار دهید، سمت درز رول ها به سمت پایین باشد.
  • سپس ظرف را در فر قرار دهید و حدود 20 تا 25 دقیقه بپزید.
  • قبل از سرو روی آن ریحان بپاشید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر (4 رول): انرژی 308 کالری، کربوهیدرات 14 گرم، فیبر 2 گرم، قند 6 گرم، پروتئین 12 گرم، چربی 24 گرم، چربی اشباع 12 گرم، سدیم 424 میلی گرم، پتاسیم 673 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید