دلمه کلم لبنانی

یک غذای سرشار از طعم لبنانی

متعلق به دسته های

دلمه کلم لبنانی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • کلم سفید 1 عدد
  • گوشت چرخکرده 450 گرم
  • برنج 1 لیوان
  • گوجه فرنگی خردشده 450 گرم
  • نمک 2 و نیم قاشق چایخوری
  • فلفل 1/4 قاشق چایخوری
  • سیر خردشده 5 حبه
  • نعنا خشک 1 قاشق غذاخوری
  • آب 3 لیوان
  • آبلیمو از یک عدد لیمو

دستور تهیه

  • برگ های کلم را جدا کرده و در یک قابلمه بزرگ بریزید و با آب پر کنید.
  • آب را به جوش بیاورید و 5 تا 10 دقیقه بپزید و گهگاه بچرخانید تا برگها انعطاف پذیر شوند.
  • سپس کلم را از آب خارج کنید. مراقب باشید پاره نشوند.
  • در همین حین، گوشت، برنج، 3 قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی، 1 و 1/2 قاشق چایخوری نمک، و فلفل را در یک کاسه متوسط قرار دهید. با دست مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند.
  • یک قاشق غذاخوری از مخلوط گوشت را در امتداد لبه یک برگ کلم قرار دهید.
  • برگ را محکم بپیچید و در حین رول کردن، کناره ها را تا کنید. این کار را با باقی مانده برگ ها و مخلوط گوشت تکرار کنید.
  • در کف یک قابلمه بزرگ برگ های کلم قرار دهید تا یک لایه در کف قابلمه ایجاد شود. سپس چند عدد از دلمه ها را به صورت یک لایه روی آن قرار دهید.
  • 1/3 از گوجه فرنگی باقی مانده را بریزید و 1/3 سیر، 1/3 نعنا و 1/2 قاشق چایخوری نمک بپاشید.
  • مجدد یک لایه برگ کلم روی آن قرار دهید.
  • این لایه ها را تکرار کنید تا همه دلمه ها تمام شوند.
  • حدود یک لیوان آب را با باقیمانده سس گوجه فرنگی، سیر و نعنا را هم بزنید.
  • مخلوط را روی دلمه ها بریزید.
  • یک بشقاب روی آن ها ها قرار دهید.
  • روی حرارت متوسط رو به بالا بگذارید بجوشد. حرارت را کم کنید.
  • در آن را بپوشانید و بپزید.
  • سپس بشقاب را بردارید و آب لیمو را روی دلمه ها بپاشید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 8 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 183 کالری، کربوهیدرات 18 گرم، قند 7 گرم، پروتئین 14 گرم، چربی 6 گرم، چربی اشباع 2 گرم، ویتامین آ 262 واحد، سدیم 805 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید