بلوندی لیمو و توت فرنگی

یک میان وعده دلپذیر و طراوت بخش برای همه زمان ها

متعلق به دسته های

  • شیرینی/شکلات
بلوندی لیمو و توت فرنگی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • پودر شکر: 3/4 لیوان
  • روغن مایع: 1/4 لیوان
  • کره نرم شده: 4 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ بزرگ: 2 عدد
  • رنده پوست لیمو: 1 قاشق چایخوری
  • آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
  • آرد گندم (ترجیحا کامل): 3/4 لیوان
  • بکینگ پودر: 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری
  • توت فرنگی یا تمشک تازه: 1 لیوان

دستور تهیه

  • فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  • یک قالب مربعی 20 سانتیمتری را چرب کرده یا کاغذ روغنی بگذارید.
  • شکر، روغن و کره را در یک کاسه بزرگ با همزن برقی با سرعت متوسط، حدود ۲ دقیقه بزنید تا پف کند.
  • تخم مرغ، پوست لیمو، آب لیمو و وانیل را اضافه کنید. آنقدر بزنید تا ترکیب شود.
  • آرد، بکینگ پودر و نمک را اضافه کنید؛ با سرعت کم بزنید تا کاملا ترکیب شود.
  • با استفاده از یک کاردک لاستیکی، تمشک یا توت فرنگی را به آرامی داخل آن بریزید.
  • خمیر را به ظرف پخت آماده شده منتقل کنید؛ سطح را با کاردک صاف کنید.
  • آنقدر بپزید تا لبه ها طلایی شوند و با لمس کمی روی آن ها به عقب برگردد، حدود 25 تا 30 دقیقه.
  • سپس از فر خارج کرده به توری سیمی منتقل کنید و بگذارید کاملا خنک شود.

نکات

می توانید بلوندها را در پلاستیک بپیچید و تا 2 روز در دمای اتاق یا تا 2 ماه در فریزر نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 16 بلوندی کافیست. به ازای هر بلوندی: انرژی 127 کالری، کربوهیدرات 15 گرم، فیبر 1 گرم، قند 10 گرم، پروتئین 2 گرم، چربی 7 گرم، چربی اشباع 2 گرم، کلسترول 31 میلی گرم، ویتامین آ 126 واحد، سدیم 61 میلی گرم، پتاسیم 45 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید