برنج گل کلم سرخ شده

غذای گیاهی ساده کم کروهیدرات

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • پیاز خردشده: 1/4 لیوان
  • هویچ خردشده: 1/4 لیوان
  • روغن زیتون: 1 قاشق چایخوری
  • نمک: 1 قاشق چایخوری
  • زنجبیل: 1/2 قاشق چایخوری
  • پودر سیر: 1/8 قاشق چایخوری
  • گل کلم رنده ریز شده: 1/2 لیوان
  • تخم مرغ زده شده: 2 عدد
  • فلفل دلمه قرمز: 1/4 لیوان
  • فلفل دلمه زرد: 1/4 لیوان

دستور تهیه

  • پیاز و فلفل دلمه های زرد و سبز را در روغن زیتون تفت دهید.
  • زنجبیل را هم اضافه کنید.
  • هویچ را هم افزوده و تفت دهید تا هویچ بپزد.
  • پودر سیر، نمک و فلفل را بیفزایید.
  • گل کلم را هم اضافه کنید.
  • مواد را به کنارها ها برانید و وسط یک حفره ایجاد کنید.
  • تخم مرغ های زده شده را در وسط بریزید و کمی تخم مرغ ها را هم بزنید تا بپزند و سپس با باقی مواد مخلوط کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مواد برای یک نفر کافیست. انرژی 240 کالری، چربی 15 گرم، چربی اشباع 3.5 گرم، کلسترول 335 میلی گرم، سدیم 150 میلی گرم، کربوهیدرات 15 گرم، فیبر رژیمی 4 گرم، قند 8 گرم، پروتئین 14 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید