ساندویچ تربچه و پنیرخامه ای

این ساندویچ میتواند علاوه بر پیش غذا یک میان وعده مناسب برای همه افراد از جمله افراد مبتلا به اضافه وزن و دیابت باشد.

متعلق به دسته های

ساندویچ تربچه و پنیرخامه ای

مواد اولیه

  •  پنیر خامه ای: 100 گرم 
  • شوید تازه: 2 قاشق غذاخوری
  • فلفل کاپر: 1 قاشق غذاخوری (دلخواه)
  • نان جو: 12 تکه
  • تربچه: 6 تا 8 عدد
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

دستور تهیه

  • پنیر خامه ای، شوید خرد شده، کاپر و کمی فلفل را در ظرفی مخلوط کنید. 
  • حدود 2 قاشق چایخوری از مخلوط را روی هر تکه نان بمالید.
  • روی آن چند برش باریک تربچه قرار دهید.

نکات

این پیش غذا را می توان به عنوان یک میان وعده همراه یک لیوان چای عصرانه استفاده کرد.

ارزش غذایی

این مقدار برای 12 عدد ساندویچ کافیست. هر ساندویچ: انرژی 42 کالری، پروتئین 1.5 گرم، کربوهیدرات 7.6 گرم، فیبر رژیمی 1 گرم، چربی اشباع 2.5 گرم، کلسترول 14 میلی گرم، ویتامین آ 175.8 واحد، ویتامین سی 0.9 میلی گرم، فولات 23.1 میکروگرم، کلسیم 33.9 میلی گرم، آهن 0.5 میلی گرم، منیزیم 10.6 میلی گرم، سدیم 163.3 میلی گرم، پتاسیم 70.9 میلی گرم

منبع: www.eatingwell.com

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید