گل کلم اسپایسی

پیش غذا ترد و اسپایسی

متعلق به دسته های

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

دستور تهیه

  • فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  • روی یک سینی فر را با فویل بپوشانید و روی آن را کمی چرب کنید.
  • در یک کاسه بزرگ، آرد را با 1/2 فنجان آب و نمک و فلفل مخلوط کنید تا مزه دار شود.
  • گل کلم های خرد شده را به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید تا پوشش داده شود.
  • گل کلم را در یک لایه روی ورقه پخت قرار دهید. با نمک و فلفل مزه دار کنید.
  • 20 دقیقه در فر بپزید. در حالی که گل کلم در حال پخت است، سس بال کبابی، کره ذوب شده و عسل را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.
  • مخلوط سس را روی گل کلم بریزید و آن را بپوشانید. برای 10 دقیقه دیگر یا تا زمانی که ترد شود و تازه شروع به قهوه ای شدن کند بپزید.
  • بلافاصله سرو کنید.

نکات

حتما گل کلم خود را به قطعات مشابه برش دهید تا با سرعت یکسان بپزند.

بهترین زمان برای مصرف این پیش غذا بلافاصله بعد از پخت است زیرا با گذشت زمان رویه آن نرم می شود.

ارزش غذایی

این مقدار برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 120 کالری، کربوهیدرات 16 گرم، پروتئین 4 گرم، چربی 2 گرم، چربی اشباع 1 گرم، کلسترول 36 میلی گرم، سدیم 867 میلی گرم، فیبر 3 گرم، قند 1 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید