در یک کاسه، جودوسر پرک، کینوا، مغزها، پودر نارگیل، دانه های چیا، دارچین و نمک را با هم مخلوط کنید تا ترکیب شوند.
عسل، روغن، شیره خرما یا انگور و وانیل را به آن بیفزایید.
در یک کاسه دیگر، سفیده تخم مرغ را با چنگال یا همزن هم بزنید تا کف کند.
آن را به مخلوط گرانولا اضافه کنید و هم بزنید، تمام تلاش خود را انجام دهید تا سفیده تخم مرغ به طور یکنواخت در کل مخلوط پخش شود.
گرانولا را با احتیاط روی قالب آماده شده بریزید و در یک لایه پخش کنید و با پشت کاردک آن را فشار دهید.
20 دقیقه در فر بپزید.
سپس گرانولا را از فر خارج کنید. با یک کاردک بزرگ و منعطف، بخشهای بزرگی از گرانولا را با احتیاط برگردانید و تمام تلاش خود را بکنید تا آنها را خرد نکیند.
قالب را 180 درجه بچرخانید، آن را به فر برگردانید، سپس به مدت 15 تا 20 دقیقه دیگر بپزید، تا زمانی که گرانولا قهوه ای طلایی شود.
سپس از فر خارج کنید، گرانولا همانطور که خنک می شود به ترد شدن ادامه می دهد بعد از خنک شدن گرانولا را به قطعات ریزتر خرد کنید.
نکات
می توانید بجای شیره خرما و انگور ، از عسل استفاده کنید.
این گرانولا را می توانید با شیر، ماست، یا روی بستنی یا ماست یخ زده یا به تنهایی میل کنید.
ارزش غذایی
این مقدار برای 7 و نیم لیوان کافیست. به ازای هر نصف لیوان: انرژی 261 کالری، چربی 13.8 گرم، کربوهیدرات 30.8 گرم، فیبر رژیمی 4.8 گرم، قند 14.4 گرم، پروتئین 6.4 گرم، آهن 1.6 میلی گرم، سدیم 46.5 میلی گرم، پتاسیم 244 میلی گرم