کیک انجیر

یک راه خوشمزه و خلاقانه برای استفاده از انجیر

متعلق به دسته های

کیک انجیر

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • انجیر تازه، خرد شده و له شده: 6 ق.غ
  • تخم مرغ بزرگ: 1 عدد
  • شکر: 3/4 لیوان
  • کره ذوب شده:1/3 لیوان
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
  • آرد سبوس دار: 2 لیوان
  • بکینگ پودر: 1 و نیم قاشق چایخوری
  • نمک: 1 و نیم قاشق چایخوری
  • دارچین: 1/4 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • فر را با دمای 180درجه سانتیگراد گرم کنید.
  • انجیر له شده، تخم مرغ، شکر، کره و وانیل را در یک کاسه بزرگ با همزن بزنید تا خوب مخلوط شوند.
  • آرد، بکینگ پودر، نمک و دارچین را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید.
  • مخلوط آرد را با مخلوط انجیر مخلوط کرده، هم بزنید تا کاملا ترکیب شود.
  • خمیر را در قالب چرب شده بریزید.
  • حدود 50 دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید تا زمانی که یک سیخ چوبی که در مرکز قرار داده شده تمیز بیرون بیاید. بگذارید 10 دقیقه در قالب خنک شود.

نکات

انجیر بسیار رسیده در دستور ایده آل است.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 12 برش کیک کافیست. به ازای هر برش کیک: انرژی 178 کالری، پروتئین 3 گرم، کربوهیدرات 28 گرم، فیبر رژیمی 2 گرم، قند 15 گرم، چربی 6 گرم، چربی اشباع 3 گرم، سدیم 148 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید