آرد را کم کم بیفزایید و با سرعت کم هم بزنید تا مخلوط شوند.
گردو را اضافه کنید.
خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل یک استوانه با قطر 5 سانتیمتر در آورید. روی آنها را سلفون پلاستیکی کشیده و بگذارید دست کم دو ساعت یا یک شب در یخچال بماند.
فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
با کمک چاقو هر رول را به قطعات با ضخامت یک سانتیمتر برش بزنید.
برش ها را روی سینی فر با فاصله چیده و به مدت 10 تا 12 دقیقه در فر بگذارید تا بپزند.
نکات
این کوکی ها را میتوانید تا 4 روز در دمای اتاق نگهداری کنید.
ارزش غذایی
این مقدار برای تهیه 36 کوکی کافیست. به ازای هر کوکی: انرژی 101 کالری، چربی 7.4 گرم، سدیم 0.9 میلی گرم، قند 1.8 گرم، ویتامین آ 43 میکروگرم، کلسترول 13.6 میلی گرم، کربوهیدرات 8.1 گرم، پروتئین 1.1 گرم