کوکی گردویی

این کوکی آسان و خوش طعم با بافت عالی است

متعلق به دسته های

کوکی گردویی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • کره: 1 لیوان
  • پودرشکر: 1/2 لیوان
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
  • آرد: 2 و 1/4 لیوان
  • گردو ریز خردشده: 1 لیوان

دستور تهیه

  • کره و شکر را با همزن مخلوط کنید تا سبک و نرم شود.
  • وانیل را اضافه کنید.
  • آرد را کم کم بیفزایید و با سرعت کم هم بزنید تا مخلوط شوند.
  • گردو را اضافه کنید.
  • خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل یک استوانه با قطر 5 سانتیمتر در آورید. روی آنها را سلفون پلاستیکی کشیده و بگذارید دست کم دو ساعت یا یک شب در یخچال بماند.
  • فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  • با کمک چاقو هر رول را به قطعات با ضخامت یک سانتیمتر برش بزنید.
  • برش ها را روی سینی فر با فاصله چیده و به مدت 10 تا 12 دقیقه در فر بگذارید تا بپزند.

نکات

این کوکی ها را میتوانید تا 4 روز در دمای اتاق نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 36 کوکی کافیست. به ازای هر کوکی: انرژی 101 کالری، چربی 7.4 گرم، سدیم 0.9 میلی گرم، قند 1.8 گرم، ویتامین آ 43 میکروگرم، کلسترول 13.6 میلی گرم، کربوهیدرات 8.1 گرم، پروتئین 1.1 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید