کوکی کنجدی بدون آرد

یک کوکی غنی از ویتامین و سالم

متعلق به دسته های

کوکی کنجدی بدون آرد

مواد اولیه

  • کنجد: 160 گرم

  • کره: 65 گرم

  • تخم مرغ: 1 عدد

  • بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری

  • نمک: کمی

  • سبوس (گندم یا جو): 50 گرم

  • عسل: 60 گرم

دستور تهیه

  • کنجد را در تابه بدون روغن تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهد.

  • کره نرم شده، تخم مرغ، عسل و بکینگ پودر را با همزن بزنید.

  • سبوس را همراه نمک اضافه کنید.

  • کنجدها را نیز بیفزایید.

  • مواد را 30 دقیقه در فریزر قرار دهید تا بتوانید راحت فرم دهید.

  • بعد از این مدت، از فریزر خارج کرده به اندازه گردو در دست خیس فرم دهید.

  • توپ ها را روی سینی با کاغذ روغنی قرار دهید.

  • به مدت 20 دقیقه در فر 180 درجه قرار دهید.

نکات

—-

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 15 کوکی کافیست. به ازای هر کوکی: انرژی 115 کالری، پروتئین 2.8 گرم، کربوهیدرات 6.7 گرم، فیبر رژیمی 2.5 گرم، قند 3.3 گرم، چربی 9.3 گرم، چربی اشباع 3.1 گرم، کلسترول 20 میلی گرم، کلسیم 107 میلی گرم، آهن 2 میلی گرم، سدیم 30 میلی گرم، پتاسیم 57 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید