صفحه اصلی » غذای اصلی » صبحانه » املت پفی
املت ساده، متفاوت و بسیار نرم
متعلق به دسته های
دیابت
بدون گلوتن
کتوژنیک
ورزشی
سفیده تخم مرغ بزرگ: 5 عدد
زرده تخم مرغ بزرگ: 3 عدد
کره: 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به اندازه کافی
زرده ها را در یک ظرف بریزید و بزنید تا رنگ آن روشن شود.
سفیده ها را در یک ظرف دیگر تمیز و خشک بریزید و با همزن بزنید تا کاملا پف کند و وقتی کاسه را برمی گردانید از ظرف نریزد.
زرده ها را به آرامی در سفیده بریزید.
تابه را روی حرارت قرار دهید. یک سوم مواد را در تابه بریزید.
در تابه را بگذاریدو اجازه دهید روی حرارت ملایم 5 دقیقه بپزد.
بعد هر طرف املت را کمی بالا بیاورید و 3/4 قاشق غذاخوری کره را زیر املت بگذارید.
مجدد در ظرفرابگذارید و بگذارید 5 دقیقه دیگر روی حرات بماند تا خود را بگیرد.
در ظرف را بردارید. نمک و فلفل بزنید.
از روی حرارت بردارید و در بشقاب یک طرف املت را روی طرف دیگر برگردانید.
می توانید زمان مصرف روی آن پیاچه بریزید.
این مقدار برای تهیه 3 املت کافیست. به ازای هر املت: انرژی 150 کالری، پروتئین 8.8 گرم، کربوهیدرات 1 گرم، چربی 12.3 گرم، چربی اشباع 6.5 گرم، کلسترول 230 میلی گرم، کلسیم 28 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، سدیم 118 میلی گرم، پتاسیم 110 میلی گرم
منبع: