املت پفی

املت ساده، متفاوت و بسیار نرم

املت پفی

مواد اولیه

  • سفیده تخم مرغ بزرگ: 5 عدد

  • زرده تخم مرغ بزرگ: 3 عدد

  • کره: 3 قاشق غذاخوری

  • نمک و فلفل: به اندازه کافی

دستور تهیه

  • زرده ها را در یک ظرف بریزید و بزنید تا رنگ آن روشن شود.

  • سفیده ها را در یک ظرف دیگر تمیز و خشک بریزید و با همزن بزنید تا کاملا پف کند و وقتی کاسه را برمی گردانید از ظرف نریزد.

  • زرده ها را به آرامی در سفیده بریزید.

  • تابه را روی حرارت قرار دهید. یک سوم مواد را در تابه بریزید.

  • در تابه را بگذاریدو اجازه دهید روی حرارت ملایم  5 دقیقه بپزد.

  • بعد هر طرف املت را کمی بالا بیاورید و 3/4 قاشق غذاخوری کره را زیر املت بگذارید.

  • مجدد در ظرفرابگذارید و بگذارید 5 دقیقه دیگر روی حرات بماند تا خود را بگیرد.

  • در ظرف را بردارید. نمک و فلفل بزنید.

  • از روی حرارت بردارید و در بشقاب یک طرف املت را روی طرف دیگر برگردانید.

نکات

می توانید زمان مصرف روی آن پیاچه بریزید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 3 املت کافیست. به ازای هر املت: انرژی 150 کالری، پروتئین 8.8 گرم، کربوهیدرات 1 گرم، چربی 12.3 گرم، چربی اشباع 6.5 گرم، کلسترول 230 میلی گرم،  کلسیم 28 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، سدیم 118 میلی گرم، پتاسیم 110 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید