کوکو ماهی تن با سس سبز و لیمو

لوبیا سفید و کنسرو تن ماهی در این کوکوهای ماهی تن که روی سبزی سرو می شوند.

متعلق به دسته های

کوکو ماهی تن با سس سبز و لیمو

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • لوبیا سفید کنسرو شده بدون نمک آبکشی شده: 1/2 لیوان
  • تخم مرغ بزرگ، کمی هم زده شده: 1 عدد
  • سس خردل : 3 قاشق چایخوری
  • رنده پوست لیمو: 1 قاشق چایخوری
  • شوید خشک: 1 قاشق چایخوری
  • نعنا خشک: 1 قاشق چایخوری
  • ترخون خشک : 1/2 قاشق چایخوری
  • قوطی ماهی تن: 280 گرم آبکش شده
  • پرک سوخاری: 3/4 لیوان
  • روغن زیتون: 6 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو: 3 قاشق غذاخوری
  • عسل: 1 قاشق چایخوری
  • فلفل: 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری
  • سبزی سالاد مخلوط (کاهو، بیبی اسفناج): 140 گرم

دستور تهیه

  • لوبیاها را با چنگال له کنید.
  • تخم مرغ، 2 قاشق چایخوری سس خردل، پوست لیمو، شوید، نعنا و ترخون را با هم مخلوط کنید. ماهی تن را تکه تکه کنید؛ به آرامی داخل مخلوط لوبیا بریزید.
  • پرک سوخاری را روی مخلوط بپاشید.
  • به آرامی هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
  • از مواد دایره هایی به ضخامت 2 سانتیمتر درست کنید.
  • یک قاشق غذاخوری روغن را در یک تابه روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.
  • دایره هایی را درست کرده اید، تا زمانی که دو طرف آن قهوه ای طلایی شوند، بپزید.
  • آب لیمو، عسل، فلفل، نمک و 1 قاشق چایخوری خردل باقیمانده و 5 قاشق غذاخوری روغن را در یک کاسه کوچک بریزید.
  • سبزی ها را بین 4 بشقاب تقسیم کنید. روی هر کدام یک کوکو ماهی تن بگذارید و سس را روی آنها به مقدار مساوی بریزید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر (یک کوکو، 2 لیوان سبزی، و 2 قاشق غذاخوری سس): انرژی 400 کالری؛ چربی 27 گرم؛ کلسترول 64 میلی گرم؛ سدیم 538 میلی گرم؛ کربوهیدرات 19 گرم؛ فیبر رژیمی 4 گرم؛ پروتئین 21 گرم؛ قند 2 گرم؛ چربی اشباع شده 4 گرم؛ ویتامین آ 2404 واحد، پتاسیم 299 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید