گرانولا کره بادام

این گرانولا ساده خانگی گزینه خوبی برای صبحانه و میان وعده است.

متعلق به دسته های

گرانولا کره بادام

مواد اولیه

  • جو دوسر پرک: 3 لیوان
  • بادام خرد شده: 1 لیوان
  • پودر دانه کتان: 2 قاشق غذاخوری
  • پودر دارچین: 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری
  • کره بادام: 1/3 لیوان
  • عسل: 1/3 لیوان
  • کره یا روغن نارگیل ذوب شده: 1/4 لیوان
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  • در یک ظرف، جو دوسر پرک، بادام، کتان، دارچین و نمک را مخلوط کنید.
  • در یک ظرف دیگر کره بادام، عسل، کره یا روغن نارگیل و وانیل را مخلوط کنید و به مدت 30 ثانیه در مایکروویو قرار دهید. سپس مخلوط را از مایکروویو بیرون آورده و هم بزنید.
  • مخلوط کره بادام را در مخلوط جوپرک بریزید.
  • مخلوط را در سینی فر بریزید و برای 20 دقیقه در فر بپزید. در این مدت یکبار هم بزنید. 

نکات

این گرانولا را می توانید به مدت یکماه در ظرف در بسته در دمای اتاق نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 4 لیوان گرانولا کافیست. به ازای هر یک چهارم لیوان: انرژی 194 کالری، پروتئین 5 گرم، کربوهیدرات 18 گرم، فیبر رژیمی 3 گرم، قند 5 گرم، چربی 12 گرم، چربی اشباع 4 گرم، کلسیم 59 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، سدیم 39 میلی گرم، پتاسیم 179 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید