کاپ گرانولا و توت فرنگی

کاپ های پرپتاسیم و بدون گلوتن

متعلق به دسته های

کاپ گرانولا و توت فرنگی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • جودوسر پرک 1 و نیم لیوان
  • گردو خردشده 3/4 لیوان
  • کره ذوب شده یا روغن نارگیل 1/4 لیوان
  • عسل 1/4 لیوان
  • وانیل 1/2 قاشق چایخوری
  • دارچین 1/2 قاشق چایخوری
  • ماست یونانی 1 لیوان
  • توت فرنگی خردشده 1/2 لیوان

دستور تهیه

  • جودوسر پرک، گردو، کره ذوب شده یا روغن نارگیل، عسل، وانیل و دارچین را در یک کاسه مخلوط کنید.
  • قالب مافین شش تایی را چرب کنید.
  • از مخلوط جودوسر پرک داخل قالب های مافین بریزید.
  • مخلوط را با دست به کنارها و پایین قالب فشار دهید تا وسط آن حفره ایجاد شود.
  • قالب را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر گرم شده با دمای 160 درجه سانتیگراد قرار دهید تا طلائی شود.
  • سپس از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شود و از قالب جدا کنید.
  • داخل هر کاپ ماست یونانی بریزید و روی آن ها توت فرنگی خردشده بریزید.
  • فورا سریع کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 6 کاپ کافیست. به ازای هر کاپ: انرژی 360 کالری، کربوهیدرات 36 گرم، چربی 22 گرم، چربی اشباع 9 گرم، قند 17 گرم، فیبر 5 گرم، پروتئین 8 گرم، کلسیم 64 میلی گرم، سدیم 20 میلی گرم، پتاسیم 204 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید