کاپ سیب زمینی و تخم مرغ

صبحانه یا پیش غذا خوش طعم

متعلق به دسته های

کاپ سیب زمینی و تخم مرغ

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • سیب زمینی بدون پوست و رنده شده: 2 و نیم لیوان
  • آویشن: 1 قاشق چایخوری
  • پودر پیاز: 1 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری
  • فلفل: 1/8 قاشق چایخوری
  • پنیر پیتزا رنده شده: 28 گرم
  • تخم مرغ بزرگ: 6 عدد

دستور تهیه

  • فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  • یک قالب مافین 6 عددی را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.
  • سیب زمینی رنده شده، آویشن 1/4 قاشق چایخوری نمک، 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه، پودر پیاز و پنیر موتزارلا (به جز 2 قاشق چایخوری) را در یک کاسه مخلوط کنید.
  • مخلوط سیب زمینی را به طور مساوی در 6 قالب تقسیم کنید.
  • مخلوط را در کف و اطراف هر فنجان فشار دهید تا یک حفره ایجاد شود و مطمئن شوید که هیچ شکاف باز وجود ندارد.
  • داخل حفره های سیب زمینی را با روغن زیتون اسپری کنید.
  • به فر منتقل کنید و به مدت 8 دقیقه بپزید.
  • قالب مافین را از فر خارج کنید، کف فنجان های سیب زمینی را به آرامی فشار دهید و یک تخم مرغ در هر کدام بشکنید.
  • قالب را دوباره در فر قرار دهید و تا زمانی که سفیده ها سفت شوند و زرده ها پخته شوند، 12 دقیقه برای تخم مرغ های آبکی و 14 دقیقه برای زرده های کمی سفت.
  • یک دقیقه قبل از برداشتن قالب از فر، پنیر پیتزا باقیمانده و نمک و فلفل را روی آنها بپاشید و به فر منتقل کنید.
  • بعد از آب شدن پنیرها کاپ های شما آماده است.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 6 کاپ کافیست. به ازای هر کاپ: انرژی 132 کالری، کربوهیدرات 10 گرم، پروتئین 8 گرم، چربی 6.5 گرم، چربی اشباع 2.5 گرم، کلسترول 190 میلی گرم، سدیم 207 میلی گرم، فیبر 1 گرم، قند 2 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید