یک قالب 20 در 20 سانتیمتری را با کاغذ روغنی بپوشانید و دیواره ها را هم با کاغذ بپوشانید.
برای تهیه لایه براونی، 2/3 لیوان آرد، پودر کاکائو، نمک و یک چهارم قاشق چایخوری پودر دارچین را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید.
در یک کاسه دیگر، دو عدد تخم مرغ، یک لیوان شکر قهوه ای، روغن مایع، یک چهارم لیوان پوره کدوحلوایی و وانیل را مخلوط کرده و با سرعت متوسط همزن هم بزنیدو
مخلوط آرد را به آن بیفزایید و با سرعت کم هم بزنید.
برای تهیه چیزکیک، پنیر خامه ای، را کمی هم بزنید و تخم مرغ، پوره کدوحلوایی، شکر قهوه ای، آرد، دارچین، جوزهندی، وانیل و زنجبیل را با آن مخلوط کنید.
یک سوم لیوان از خمیر براونی را کنار بگذارید.
شکلات خردشده را در بقیه خمیر بریزید و خمیر را در قالب آماده شده بریزید.
خمیر چیزکیک را هم روی لایه براونی بریزید.
یک سوم لیوان از خمیر براونی را که نگهداشته بودید، با قاشق روی قسمت های مختلف لایه چیزکیک بریزید و با نوک چاقو لایه ها را به صورت مارپیچ و نامنظم مخلوط کنید.
قالب را به مدت 35 تا 45 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید تا بپزد.
بعد از پخت از قالب خارج کرده و برش بزنید.
نکات
این کیک را می توانید تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید.