پیکاتا مرغ

تکه های مرغ در یک سس معطر و تند حاوی سیر و آب لیمو پخته می شوند.

متعلق به دسته های

پیکاتا مرغ

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • آب مرغ 1/2 لیوان
  • نشاسته ذرت 2 قاشق چایخوری
  • سینه مرغ بدون پوست و بدون استخوان، به صورت افقی نصف شده 2 عدد
  • آرد 1/4 لیوان
  • نمک 1/2 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
  • روغن زیتون 4 قاشق چایخوری
  • لیمو 4 برش (اختیاری)
  • کره 2 قاشق چایخوری
  • سیر بزرگ، خرد شده 3 حبه
  • آب لیمو 2 قاشق غذاخوری

آویشن تازه خرد شده 1 و نیم قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • در یک کاسه کوچک آب مرغ و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید.
  • برش های مرغ را بین دو تکه پلاستیکی قرار داده و با کمک گوشتکوب کمی آن را بکوبید و صاف کنید تا ضخامت آن 1 سانتیمتر باشد.
  • در یک ظرف کم عمق آرد، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. مرغ را در مخلوط آرد آغشته کنید.
  • در یک تابه نچسب روغن را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید.
  • مرغ را اضافه کنید؛ 8 تا 9 دقیقه یا تا زمانی که پخته شود تفت دهید.
  • برای سس، در تابه، کره را روی حرارت متوسط آب کنید.
  • سیر را اضافه کنید؛ 30 ثانیه تفت دهید و هم بزنید.
  • مخلوط نشاسته ذرت را هم بریزید. به جوش بیاورید؛ سپس حرارت را کاهش دهید 1 دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود بجوشانید.
  • آب لیمو، و آویشن را اضافه کنید.
  • مرغ را در ظرف سرو ریخته و روی آن سس بریزید.
  • روی آن را با برش های لیمو و آویشن تزئین کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر(1 برش مرغ و 2 و نیم قاشق غذاخوری سس): انرژی 249 کالری؛ پروتئین 27.2 گرم؛ کربوهیدرات 9.7 گرم؛ فیبر رژیمی 0.6 گرم؛ قند 0.5 گرم؛ چربی 9.6 گرم؛ چربی اشباع شده 2.5 گرم؛ کلسترول 87.9 میلی گرم; فولات 39.5 میکروگرم؛ کلسیم 23.4 میلی گرم؛ آهن 1.2 میلی گرم؛ منیزیم 39.5 میلی گرم؛ پتاسیم 460.7 میلی گرم؛ سدیم 354.1 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید