پیتزا سیب زمینی

گیاهی ساده و سالم تر از پیتزا با طعمی دلپذیر

متعلق به دسته های

پیتزا سیب زمینی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • سیب زمینی 300 گرم
  • تخم مرغ 2 عدد
  • آرد 100 گرم، ماست 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز 1 عدد
  • فلفل دلمه 1 عدد
  • پنیر چدار 1 عدد
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • روغن زیتون 1 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • سیب زمینی ها را رنده کنید.
  • آب آنها را بگیرید.
  • تخم مرغ ها و نمک و فلفل را اضافه کنید.
  • ماست را هم بیفزایید.
  • آرد را هم کم کم اضافه کرده و هم بزنید.
  • بکینگ پودر را هم بیفزایید.
  • حدود یک قاشق چایخوری روغن زیتون را هم بریزید.
  • در یک ظرف مناسب فر کاغذ روغنی قرار داده و کمی چرب کنید.
  • مخلوط سیب زمینی را در آن ریخته و با ضخامت حدود یک سانتیمتر پهن کنید.
  • ظرف را به مدت 30 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
  • پیاز و فلفل دلمه را خرد کرده و تفت دهید.
  • نمک و فلفل اضافه کنید.
  • ظرف سیب زمینی را از فر خارج کرده و مخلوط پیاز و فلفل را روی آن بریزید.
  • پنیر را هم رنده کرده و روی آن بریزید.
  • ده دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا پنیر ذوب شود.
  • سپس از فر خارج کنید و می توانید کمی تره را خرد کرده و روی آن بریزید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر 292 کالری، کربوهیدرات 35.8 گرم، چربی 10.7 گرم، چربی اشباع 5.5 گرم، کلسترول 146 میلی گرم، سدیم 198 میلی گرم، فیبر 6.4 گرم، پروتئین 15.4 گرم، پتاسیم 597 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید