شور و پنیر

یک پیش غذای خوش طعم

شور و پنیر

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • سبزیجات شور: 24 تکه
  • پنیر گودا: 16 تکه (مربع یک در یک)

دستور تهیه

  • هشت سیخ چوبی نیاز دارید.
  • در هر سیخ، یک تکه از سبزیجات شور (خیار، گل کلم، هویچ، …) قرار دهید.
  • سپس یک تکه پنیر گودا در سیخ قرار دهید.
  • مجدد یک تکه سبزیجات شور و مجدد پنیر.
  • در هر سیخ چوبی سه تکه سبزیجات شور و دو تکه پنیر گودا باید قرار داشته باشد.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 8 سیخ کافیست. به ازای هر کدام: انرژی 23 گرم، کربوهیدرات 1 گرم، پروتئین 1 گرم، چربی 2 گرم، چربی اشباع 1 گرم، ویتامین آ 887 واحد، سدیم 276 میلی گرم  

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید