پنکیک کدوسبز

یک پنکیک کم کربوهیدرات که هم در پیش غذا، صبحانه و هم در وعده غذایی در کنار مرغ یا گوشت گریل عالیست.

پنکیک کدوسبز

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • کدوسبز رنده شده آب گرفته: 2 لیوان
  • پیازچه خردشده: 2 عدد
  • تره خردشده: 1/4 لیوان
  • سیر له شده: 1 حبه
  • تخم مرغ بزرگ: 2 عدد
  • پنیر پارمسان رنده شده: 1/4 لیوان
  • آرد گندم کامل: 6 تا 8 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

دستور تهیه

  • کدو سبز را با استفاده از رنده بزرگ رنده کنید و آب آن را با قرار دادن آن روی یک حوله تمیز یا دستمال کاغذی تمیز و فشار دادن آن خارج کنید.
  • سپس آن را در یک کاسه بزرگ قرار دهید.
  • آرد، پیازچه، سیر، تره، تخم مرغ، پنیر و نمک و فلفل را اضافه کنید.
  • یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید و روغن را به اندازه ای که کف تابه را بپوشاند، بریزید.
  • خمیر را در ماهیتابه بریزید. هر طرف را حدود 2 دقیقه بپزید تا طلایی قهوه ای شود.
  • کنار بگذارید و گرم نگه دارید.
  • در صورت نیاز روغن بیشتری را در ماهیتابه اسپری کنید و با خمیر باقیمانده ادامه دهید.

نکات

حدود 10 تا 12 پنکیک می دهد.

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 120 کالری، کربوهیدرات 14 گرم، پروتئین 7.5 گرم، چربی 4 گرم، چربی اشباع 2 گرم، کلسترول 97 میلی گرم، سدیم 134.5 میلی گرم، فیبر 3 گرم، قند 2.5 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید