پای لیمو و نارگیل

خوش طعم و کلاسیک

متعلق به دسته های

  • شیرینی/شکلات
پای لیمو و نارگیل

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • پودر بیسکویت 1 لیوان
  • پودر نارگیل 1/3 لیوان
  • کره ذوب شده 1/4 لیوان
  • نمک 1/4 قاشق چایخوری
  • زرده تخم مرغ 8 عدد
  • رنده پوست لیمو 1 قاشق غذاخوری
  • شیر شیرین غلیظ 1 و 1/3 لیوان
  • آبلیمو 1 لیوان

دستور تهیه

  • فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  • پودر بیسکویت، کره ذوب شده، و نمک را مخلوط کنید.
  • مخلوط را در یک قالب تارت، بریزید و در کف و دیواره های قالب پهن کنید و فشرده کنید.
  • قالب را حدود 5 دقیقه در فر قرار دهید.
  • زرده تخم مرغ و رنده پوست لیمو را در یک کاسه بریزید و هم بزنید.
  • شیر شیرین غلیظ شده و آبلیمو را در یک کاسه دیگر مخلوط کنید و آن را به مخلوط زرده اضافه کنید.
  • مخلوط را روی لایه زیرین پخته شده بریزید.
  • قالب را مجدد به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر بگذارید.
  • بعد از پخت از فر خارج کرده و اجازه دهید یک ساعت در دمای اتاق خنک شود.
  • سپس روی آن را با پلاستیک بپوشانید و به مدت دست کم دو ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید.
  • می توانید روی آن پودر نارگیل بپاشید و سرو کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه ده برش پای کافیست. به ازای هر برش: انرژی 291 کالری، کربوهیدرات 40 گرم، فیبر 1 گرم، قند 32 گرم، پروتئین 7 گرم، چربی 12 گرم، چربی اشباع 8 گرم، فولات 39 میکروگرم، سدیم 160 میلی گرم، منیزیم 40 میلی گرم، پتاسیم 516 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید