برگر نخود و کدوسبز و سس ارده

برگر گیاهی، خوش طعم با یک سس عالی

متعلق به دسته های

برگر نخود و کدوسبز و سس ارده

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • ارده 4 قاشق غذاخوری
  • آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
  • پودر پیاز 1 و 1/4 قاشق چایخوری
  • پودر سیر 1 و 1/4 قاشق چایخوری
  • فلفل 1 و 1/4 قاشق چایخوری
  • آب 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز چه تازه خردشده 2 قاشق غذاخوری و 1 قاشق چایخوری
  • نخود پخته 450 گرم
  • زیره 1 قاشق چایخوری
  • نمک 1/4 قاشق چایخوری
  • جعفری تازه 1/4 لیوان
  • کدو رنده شده 1/2 لیوان
  • جودوسر پرک 1/3 لیوان
  • روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
  • نان همبرگر 4 عدد
  • کاهو 1 لیوان
  • گوجه فرنگی 4 برش

دستور تهیه

  • 2 قاشق غذاخوری ارده، آب لیمو، 1/2 قاشق چایخوری پودر پیاز، 1/4 قاشق چایخوری پودر سیر و 1/4 قاشق چایخوری فلفل را در یک کاسه کوچک با هم ترکیب کنید.
  • به تدریج در آب هم بزنید تا مخلوط یکدست شود. 1 قاشق چایخوری پیازچه را هم بریزید. کنار بگذارید.
  • نخود، زیره، نمک و 2 قاشق غذاخوری ارده باقی مانده، 1 قاشق چایخوری پودر سیر، 1 قاشق چایخوری فلفل و 3/4 قاشق چایخوری پودر پیاز را در غذاساز بریزید. مخلوط کنید.
  • جعفری و 2 قاشق غذاخوری پیازچه باقی مانده را اضافه کنید. آنقدر مخلوط کنید تا گیاهان ریز خرد شده و به مخلوط اضافه شوند.
  • به یک کاسه منتقل کنید.
  • کدو سبز را در یک حوله آشپزخانه تمیز فشار دهید تا رطوبت اضافی آن گرفته شود.
  • کدو سبز و جودوسر را به مخلوط نخود اضافه کنید. از دستان خود برای ترکیب کردن، استفاده کنید تا با هم مخلوط شوند.
  • از مخلوط 4 دایره درست کنید.
  • روغن را در یک تابه نچسب بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید.
  • برگرها را اضافه کنید و 4 تا 5 دقیقه بپزید تا طلایی و ترد شوند. با دقت برگردانید و 2 تا 4 دقیقه دیگر بپزید تا قهوه ای طلایی شود.
  • برگرها را روی نان ها با سس ارده، کاهو و برش های گوجه فرنگی سرو کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 373 کالری، کربوهیدرات 49 گرم، فیبر 9 گرم، قند 5 گرم، پروتئین 13 گرم، چربی 15 گرم، چربی اشباع 2 گرم، فولات 52 میکروگرم، سدیم 531 میلی گرم، منیزیم 97 میلی گرم، پتاسیم 522 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید