وافل کره بادام زمینی بدون آرد

وافل بدون گلوتن، بدون لبنیات و گیاهی

متعلق به دسته های

وافل کره بادام زمینی بدون آرد

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • جودوسر پرک: 1 لیوان
  • تخم مرغ بزرگ: 1 عدد
  • شیر یا شیر گیاهی دلخواه: 1/2 لیوان
  • سس سیب شیرین نشده: 1/4 لیوان (برای تهیه سس سیب خانگی کلیک کنید)
  • کره بادام زمینی: 3 قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
  • نمک: کمی
  • دارچین: 1/2 قاشق چایخوری
  • سرکه سیب: 2 قاشق چایخوری
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • جودوسر پرک را در غذاساز پودر کنید.
  • تخم مرغ، شیر، سس سیب، کره بادام زمینی، بکینگ پودر، نمک و دارچین را اضافه کرده و با جودوسر مخلوط کنید.
  • سرکه سیب و وانیل را هم بیفزایید و هم بزنید تا خمیر نرمی شکل بگیرد.
  • اجازه دهید خمیر 15 تا 20 دقیقه استراحت کند.
  • کمی روی وافل ساز روغن یا کره ذوب شده اسپری کنید.
  • نیمی از خمیر را (بسته به سایز وافل ساز) در وافل ساز ریخته و اجازه دهید بپزد.
  • این وافل را می توانید با عسل یا انواع میوه ها سرو کنید.

نکات

وافل ها را می توانید دو تا سه روز در یخچال نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه دو وافل با قطر 15 سانتیمتر کافیست. به ازای هر وافل: انرژی 348 کالری، پروتئین 16.1 گرم، کربوهیدرات 39.5 گرم، چربی 15.5 گرم، چربی اشباع 2.8 گرم، فیبر 6.6 گرم، قند 9.6 گرم، کلسترول 104.2 میلی گرم،

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید