نان ذرت خامه ترش

یک نان مرطوب و در عین حال ترد

متعلق به دسته های

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • آرد ذرت: 1 و نیم لیوان
  • آرد گندم: 2 لیوان
  • بکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
  • کرم تارتار: 2 قاشق چایخوری
  • نمک: 2 قاشق چایخوری
  • شکر: 1.3 لیوان
  • تخم مرغ بزرگ: 2 عدد
  • کره ذوب شده: 4 قاشق غذاخوری
  • خامه ترش: 2 لیوان (برای طرزتهیه خامه ترش خانگی کلیک کنید)
  • شیر: 1/2 لیوان

دستور تهیه

  • یک قالب 22 در 32 سانتیمتری را چرب کنید.
  • در یک ظرف، آرد ذرت، آرد گندم، بکینگ پودر، کرم تارتار، نمک و شکر را مخلوط کنید.
  • تخم مرغ، کره ذوب شده، خامه ترش و شیر را در یک ظرف دیگر با هم مخلوط کنید.
  • مخلوط تخم مرغ را به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
  • مواد را در قالب چرب شده بریزید.
  • قالب را 25 دقیقه در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.

نکات

این نان را بهتر است گرم سرو کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 15 برش نان کافیست. به ازای هر برش: انرژی 241 کالری، کربوهیدرات 31 گرم، پروتئین 5 گرم، چربی 11 گرم، چربی اشباع 6 گرم، کلسترول 52 میلی گرم، سدیم 504 میلی گرم، پتاسیم 195 میلی گرم، فیبر 2 گرم، ویتامین آ 328 واحد

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید