ماهی کاد گریل و لیمو و سیر

وعده غذایی کم کربوهیدرات و پرپروتئین و لذیذ

ماهی کاد گریل و لیمو و سیر

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • روغن مایع: 1/3 لیوان
  • سیر رنده شده: 6 حبه
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری
  • فلفل: 1/4 قاشق چایخوری
  • فیله ماهی: 4 عدد
  • جعفری تازه خردشده: 1 قاشق غذاخوری
  • لیمو: 2 عدد

دستور تهیه

  • گریل را از قبل روی حرارت بالا گرم کنید.
  • روغن، سیر، نمک و فلفل را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید.
  • پس از گرم شدن گریل، صفحه گریل را به طور کامل با روغن چرب کنید.
  • لیموها را به صورت افقی برش بزنید.
  • نیمه های لیمو را با برش به سمت پایین روی صفحه قرار دهید. بدون درپوش، بپزید تا لیموها از طرف بریده شده به خوبی ذغالی شوند، حدود 4 دقیقه.
  • سپس به یک بشقاب سرو منتقل کنید.
  • ماهی را به طور کامل با حوله های کاغذی خشک کنید.
  • ماهی را روی گریل قرار دهید.
  • حدود 1/4 لیوان روغن سیر را روی هر دو طرف ماهی بمالید.
  • روغن سیر باقی مانده را نگه دارید.
  • ماهی را روی گریل قرار دهید. به مدت 4 دقیقه بپزید.
  • در حین پخت روغن سیر باقی مانده را با برس روی ماهی ها بزنید. به پختن ادامه دهید تا هر دو طرف ماهی کاملا بپزد.
  • ماهی را به بشقابی که لیموها را در آن گذاشته اید، قرار دهید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 269 کالری، کربوهیدرات 3 گرم، پروتئین 22 گرم، چربی 19 گرم، چربی اشباع 2 گرم، کلسترول 67 میلی گرم، سدیم 392 میلی گرم، منیزیم 31 میلی گرم، پتاسیم 371 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید