ماست، پیاز، آبلیمو و نمک را در یک کاسه متوسط با هم مخلوط کنید.
نخود، کرفس، زغال اخته و گردو را اضافه کرده و سرو کنید.
نکات
برای طعم بهتر گردو می توانید قبل از استفاده در سالاد آن را برشته کنید. برای برشته کردن گردو خرد شده، آن را در یک ماهیتابه بدون روغن کوچک قرار دهید و روی حرارت متوسط رو به پایین ، 2 تا 4 دقیقه مدام هم بزنید تا معطر شود.
ارزش غذایی
این مقدار برای دو نفر کافیست. به ازای هر نفر ( 1 و 1/4 لیوان): انرژی 396 کالری، کربوهیدرات 55 گرم، فیبر 11 گرم، قند 18 گرم، پروتئین 17 گرم، چربی 12 گرم، چربی اشباع 1 گرم، ویتامین آ 157 واحد، فولات 24 میکروگرم، سدیم 361 میلی گرم، آهن 3 میلی گرم، پتاسیم 520 میلی گرم، روی 3 میلی گرم، کلسیم 154 میلی گرم