سالاد نخود و گردو

یک سالاد یا وعده غذایی سبک که میتوانید آن را به تنهایی یا روی سبزیجات برگ سبز و یا حتی در ساندویچ مورد علاقه خود سرو کنید.

متعلق به دسته های

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • ماست یونانی: 1/4 لیوان
  • پیاز خردشده: 1 قاشق غذاخوری
  • آبلمیو: 2 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری
  • نخود پخته: 420 گرم
  • کرفس خردشده: 1/4 لیوان
  • کشمش یا کرنبری خشک: 1/4 لیوان
  • گردو خردشده: 1/4 لیوان

دستور تهیه

  • ماست، پیاز، آبلیمو و نمک را در یک کاسه متوسط ​​با هم مخلوط کنید.
  • نخود، کرفس، زغال اخته و گردو را اضافه کرده و سرو کنید.

نکات

برای طعم بهتر گردو می توانید قبل از استفاده در سالاد آن را برشته کنید. برای برشته کردن گردو خرد شده، آن را در یک ماهیتابه بدون روغن کوچک قرار دهید و روی حرارت متوسط ​​رو به پایین ، 2 تا 4 دقیقه مدام هم بزنید تا معطر شود.

ارزش غذایی

این مقدار برای دو نفر کافیست. به ازای هر نفر ( 1 و 1/4 لیوان): انرژی 396 کالری، کربوهیدرات 55 گرم، فیبر 11 گرم، قند 18 گرم، پروتئین 17 گرم، چربی 12 گرم، چربی اشباع 1 گرم، ویتامین آ 157 واحد، فولات 24 میکروگرم، سدیم 361 میلی گرم، آهن 3 میلی گرم، پتاسیم 520 میلی گرم، روی 3 میلی گرم، کلسیم 154 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید