مافین هویچ با کرم پنیری

ساده و سریع و خوش طعم

متعلق به دسته های

  • شیرینی/ شکلات
مافین هویچ با کرم پنیری

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • شکر قهوه ای: 1 لیوان
  • روغن مایع: 1/2 لیوان
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • هویچ رنده شده: 1 لیوان
  • شیر: 1/2 لیوان
  • آرد: 1 و نیم لیوان
  • بکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
  • دارچین: 1 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری

کرم پنیری

  • کره: 1/4 لیوان
  • پنیر خامه ای: 1/4 و 1/2 لیوان
  • پودر شکر: 2 و نیم لیوان
  • وانیل: 1/4 قاشق چایخوری
  • نمک: کمی
  • خامه: 2 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • روغن مایع، تخم مرغ را همزده، شیر و هویچ را اضافه کنید.
  • در یک ظرف دیگر، شکر، آرد، بکینگ پودر، دارچین و نمک را مخلوط کنید.
  • مخلوط آرد را به مخلوط تخم مرغ بیفزایید و هم بزنید تا خمیر یکدست شود.
  • قالب دوازده تایی مافین را چرب کرده و یا در آن کاغذ روغنی بیندازید.
  • مواد را در قالب بریزید و برای 30 تا 35 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
  • برای تهیه کرم پنیری، کره و پنیر خامه ای را با همزن بزنید. پودر شکر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید. نمک و خامه را هم اضافه کرده و به همزدن ادامه دهید تا کرم سبک شود.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 12 مافین کافیست. به ازای هر مافین: انرزی 382 کالری، کربوهیدرات 56 گرم، پروتئین 3 گرم، چربی 16 گرم، چربی اشباع 11 گرم، کلسترول 47 میلی گرم، قند 43 گرم، ویتامین آ 2055 گرم، ویتامین سی 0.7 میلی گرم، آهن 1.1 میلی گرم، کلسیم 60 میلی گرم، سدیم 217 میلی گرم، پتاسیم 138 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید