لوبیاپخته با کاری

یک ورژن از غذای کلاسیک کم کالری، پرپتاسیم با پروتئین گیاهی

متعلق به دسته های

یک ورژن از غذای کلاسیک کم کالری، پرپتاسیم با پروتئین گیاهی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • روغن مایع: 3 قاشق غذاخوری
  • پیاز بزرگ خردشده: 1 عدد
  • لوبیا قرمز یا سفید: 1260 گرم
  • آب: 1 و نیم لیوان
  • سس کچاپ: 3/4 لیوان
  • عسل: 1/3 لیوان
  • آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری
  • پودر کاری: 1 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری
  • فلفل: 1/2 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • روغن را روی حرارت گذاشته، پیاز را تفت دهید و هم بزنید.
  • لوبیا پخته، آب، سس کچاپف عسل، آبلیمو، پودر کاری، نمک و فلفل را اضافه کنید.
  • اجازه دهید روی حرارت بالا بجوشد.
  • سپس حرارت را کم کرده و گاهی هم بزنید تا لوبیا بپزد.

نکات

این غذا را می توانید تا سه روز در یخچال نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای ده نفر کافیست. به ازای هر نفر (1/2 لیوان): انرژی 195 کالری، کربوهیدرات 33 گرم، فیبر 7 گرم، قند 13 گرم، پروتئین 7 گرم، چربی 4 گرم، ویتامین آ 109 واحد، سدیم 354 میلی گرم، کلسیم 103 میلی گرم، منیزیم 85 میلی گرم، پتاسیم 511 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید