ماست و نارگیل

این دسر تنها سه ماده اولیه داشته و کم کالری است.

ماست و نارگیل

مواد اولیه

  • ماست یونانی کم چرب: 500 گرم
  • پودر نارگیل: 60 گرم
  • پودر ژلاتین: 20 گرم
  • آب سرد: 150 میلی لیتر 

دستور تهیه

  • ژلاتین را با آب مخلوط کنید و روی حرارت بخار آب قرار دهید تا ژلاتین حل شود.
  • ماست را با پودر نارگیل مخلوط کنید و ژلاتین حل شده را اضافه کنید.
  • مواد را در قالب های ژله بریزید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

نکات

اگر تمایل دارید که مزه دسر شیرین تر باشد می توانید از ماست میوه ای یا عسل استفاده کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 8 دسر متوسط کافیست. به ازای هر دسر: انرژی 97 کالری، پروتئین 4.6 گرم، کربوهیدرات 6.5 گرم، فیبر رژیمی 1 گرم، قند 4.7 گرم، چربی 3 گرم، چربی اشباع 2.5 گرم، کلسترول 6.3 میلی گرم، کلسیم 74 میلی گرم، آهن 0.1 میلی گرم، منیزیم 99.9 میلی گرم، سدیم 208.7 میلی گرم، پتاسیم 116 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید