لقمه نارگیل و بادام هندی

این لقمه ها می توانند یک صبحانه سریع در روزهای شلوغ کاری باشد

متعلق به دسته های

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • جودوسر پرک 1 لیوان
  • پودر نارگیل 1/4 لیوان
  • خرما بدون هسته 3 عدد
  • آب جوش 1/4 لیوان
  • کره بادام یا کره بادام هندی 1/3 لیوان
  • برگه زردآلو خردشده 1/4 لیوان
  • دانه چیا یا دانه کتان 2 قاشق غذاخوری
  • بادام هندی بوداده 2 قاشق غذاخوری
  • پودر زنجبیل 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک 1/4 قاشق چایخوری
  • شکلات تلخ ریزخردشده 2 قاشق غذاخوری (اختیاری)
  • ماست یونانی 150 گرم

دستور تهیه

  • جودوسر پرک و نارگیل را در یک سینی فر بریزید و به مدت 6 تا 8 دقیقه در فر گرم شده با دمای 160 درجه سانتیگراد قرار دهید تا کمی تغییر رنگ دهند. در این مدت یک بار از فر خارج کرده و هم بزنید.
  • خرما و آب جوش را در یک کاسه دیگر بریزید. اجازه دهید حدود 5 دقیقه بماند.
  • سپس خرما را از آب خارج کرده و در غذاساز بریزید و خرد کنید.
  • مخلوط جو، کره بادام زمینی یا کره بادام هندی، برگه زردآلو، دانه چیا یا دانه کتان، بادام هندی، زنجبیل و نمک را به خرما در غذاساز اضافه کنید و به همزدن ادامه دهید.
  • در این مرحله می توانید شکلات خردشده را اضافه کنید.
  • از مخلوط دوازده توپ هایی با قطر 4 سانتیمتری درست کنید.
  • لقمه ها را با ماست سرو کنید.

نکات

این لقمه ها را می توانید تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 12 توپ یا لقمه کافیست. به ازای هر دو توپ: انرژی 261 کالری، پروتئین 8 گرم، کربوهیدرات 32 گرم، فیبر 5 گرم، قند 14 گرم، چربی 13 گرم، سدیم 129 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید