جودوسر پرک و نارگیل را در یک سینی فر بریزید و به مدت 6 تا 8 دقیقه در فر گرم شده با دمای 160 درجه سانتیگراد قرار دهید تا کمی تغییر رنگ دهند. در این مدت یک بار از فر خارج کرده و هم بزنید.
خرما و آب جوش را در یک کاسه دیگر بریزید. اجازه دهید حدود 5 دقیقه بماند.
سپس خرما را از آب خارج کرده و در غذاساز بریزید و خرد کنید.
مخلوط جو، کره بادام زمینی یا کره بادام هندی، برگه زردآلو، دانه چیا یا دانه کتان، بادام هندی، زنجبیل و نمک را به خرما در غذاساز اضافه کنید و به همزدن ادامه دهید.
در این مرحله می توانید شکلات خردشده را اضافه کنید.
از مخلوط دوازده توپ هایی با قطر 4 سانتیمتری درست کنید.
لقمه ها را با ماست سرو کنید.
نکات
این لقمه ها را می توانید تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید.
ارزش غذایی
این مقدار برای تهیه 12 توپ یا لقمه کافیست. به ازای هر دو توپ: انرژی 261 کالری، پروتئین 8 گرم، کربوهیدرات 32 گرم، فیبر 5 گرم، قند 14 گرم، چربی 13 گرم، سدیم 129 میلی گرم