لاته چای ماچا

یک نوشیدنی پرپتاسیم

متعلق به دسته های

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • آب جوش: 1/4 لیوان
  • پودر چای ماچا: 1 قاشق چایخوری
  • شیر: 1 لیوان
  • عسل: 1 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • آب چوش را با پودر ماچار مخلوط کنید و هم بزنید تا کمی کف کند.
  • شیر را گرم کرده و عسل را به آن اضافه کنید تا بجوشد.
  • خوب و سریع هم بزنید تا شیر کف کند.
  • شیر را در لیوان بریزید و روی آن چای بریزید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای یک نفر کافیست. انرژی 124 کالری، کربوهیدرات 18 گرم، قند 18 گرم، چربی 2 گرم، کلسترول 12 میلی گرم، پروتئین 8 گرم، سدیم 109 میلی گرم، فولات 12 میکروگرم، کلسیم 307 میلی گرم، منیزیم 28 میلی گرم، پتاسیم 390 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید