کره بادام زمینی، خرما، پودر پروتئین، پودر کاکائو، عسل و نمک را در غذاساز بریزید و پوره کنید.
اگر خیلی غلیظ بود، یک تا دو قاشق چایخوری آب اضافه کنید.
از مواد یک قاشق غذاخوری بردارید و در دست به شکل توپ در آورید. با این مقدار خمیر می توانید 24 عدد توپ تهیه کنید.
توپ ها را به مدت 20 دقیقه در فریزر قرار دهید.
یک قاشق غذاخوری کره یا روغن نارگیل را با یک دوم لیوان شکلات در یک ظرف مخلوط کرده و روی حرارت غیرمستقیم و یا در مایکروویو قرار دهید تا شکلات ها ذوب شوند.
توپ ها را از فریزر خارج کرده و با کمک چنگال در شکلات بزنید تا همه اطراف توپ ها شکلاتی شوند و در یخچال بگذارید تا سفت شوند.
نکات
ارزش غذایی
این مقدار برای تهیه 24 شکلات کافیست. به ازای هر شکلات: انرژی 124 کالری، پروتئین 4 گرم، کربوهیدرات 12 گرم، چربی 7 گرم، فیبر رژیمی 2 گرم، قند 9 گرم