کوکی شکلات تلخ

میان وعده سالم و بدون گلوتن

متعلق به دسته های

کوکی شکلات تلخ

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • جودوسر پرک: 1 لیوان
  • آرد بادام: 1/2 لیوان
  • بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری
  • پودر دانه کتان: 1 قاشق چایخوری
  • آب: 3 قاشق غذاخوری
  • عسل: 1/4 لیوان
  • کره یا روغن نارگیل: 2 قاشق غذاخوری
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
  • توت فرنگی یا تمشک خردشده: 1/2 لیوان
  • شکلات خردشده تلخ یا چیپس شکلاتی تلخ: 1/4 لیوان

دستور تهیه

  • جودوسر پرک، آرد بادام، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید.
  • در یک ظرف دیگر پودر دانه کتان و آب را مخلوط کنید و اجازه دهید 3 تا 5 دقیقه استراحت کند. وقتی لعاب داد و غلیظ شد، عسل، روغن نارگیل یا روغن مایع و وانیل را اضافه کنید.
  • مخلوط جودوسر را به مخلوط پودر دانه کتان اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
  • به آرامی تمشک یا توت فرنگی خردشده و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید.
  • از خمیر دوازده کوکی درست کرده و روی سینی فر قرار دهید.
  • کمی روی هرکدام را با چنگال صاف کنید.
  • کوکی ها را به مدت دوازده یا چهارده دقیقه در فر گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزند.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه دوازده کوکی کافیست. به ازای هر کوکی: انرژی  110 کالری، چربی 5 گرم، چربی اشباع 2 گرم، سدیم 50 میلی گرم، کربوهیدرات 14 گرم، قند 6 گرم، فیبر رژیمی 2 گرم، پروتئین 3 گرم، کلسیم 65 میلی گرم، پتاسیم 74 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید