جودوسر پرک، آرد بادام، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید.
در یک ظرف دیگر پودر دانه کتان و آب را مخلوط کنید و اجازه دهید 3 تا 5 دقیقه استراحت کند. وقتی لعاب داد و غلیظ شد، عسل، روغن نارگیل یا روغن مایع و وانیل را اضافه کنید.
مخلوط جودوسر را به مخلوط پودر دانه کتان اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
به آرامی تمشک یا توت فرنگی خردشده و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید.
از خمیر دوازده کوکی درست کرده و روی سینی فر قرار دهید.
کمی روی هرکدام را با چنگال صاف کنید.
کوکی ها را به مدت دوازده یا چهارده دقیقه در فر گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزند.