شپرد پای با گل کلم

جایگزینی گل کلم در این دستور کلاسیک سبب کاهش محتوای کربوهیدرات آن شده است.

شپرد پای با گل کلم

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • گوشت چرخ کرده: 450 گرم
  • پیاز خردشده: 2 لیوان
  • سیر خردشده: 2 قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی خردشده: 420 گرم
  • سس قرمز: 1 قاشق غذاخوری
  • رزماری تازه خردشده: 1 و نیم قاشق چایخوری
  • جعفری تازه خردشده: 3 قاشق غذاخوری
  • فلفل: 1 و نیم قاشق چایخوری
  • نمک: 3/4 قاشق چایخوری
  • عصاره گوشت: 1/4 لیوان
  • آرد: 1 قاشق غذاخوری
  • گل کلم: 8 لیوان
  • آب: 2 لیوان
  • کره: 6 قاشق غذاخوری
  • خامه: 1/4 لیوان

دستور تهیه

  • گوشت، پیاز و سیر را تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ داده و پیاز نرم شود.
  • گوجه فرنگی ها، سس قرمز، رزماری، یک قاشق غذاخوری جعفری، یک قاشق چایخوری نمک و یک چهارم قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید.
  • عصاره گوشت و آرد را در یک کاسه کوچک مخلوط کرده و به مخلوط گوشت اضافه کنید و هم بزنید تا غلیظ شود.
  • گل کلم را همراه آب روی حرارت قرار دهید تا بپزند. سپس آب کش کنید. کره، خامه و نمک باقیمانده را به گل کلم های پخته شده اضافه کرده و پوره کنید.
  • مخلوط گوشت را در یک ظرف مناسب فر بریزید و پوره گل کلم را به آرامی روی آنها بریزید به صورتی که یک لایه روی گوشت ها قرار گیرد اما مخلوط گوشت نشوند.
  • یک قاشق چایخوری فلفل را روی آن بپاشید.
  • 25 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزند.
  • در زمان سرو روی آن جعفری بپاشید.

نکات

ارزش غذایی

به ازای هر لیوان پای: انرژی 284 کالری، پروتئین 25 گرم، کربوهیدرات 14.4 گرم، فیبر 3.68 گرم، قند 6.4 گرم، چربی 18.4 گرم، چربی اشباع 10.1 گرم، کلسترول 72.8 میلی گرم، ویتامین آ 870 واحد، ویتامین سی 70 میلی گرم، فولات 83 میکروگرم، کلسیم 67.8 میلی گرم، آهن 2.4 میلی گرم، پتاسیم 638 میلی گرم، سدیم 340 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید