سیب زمینی پنیری

رویه ترد و داخل نرم

متعلق به دسته های

سیب زمینی پنیری

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • سیب زمینی: 3 تا 5 عدد
  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک: 1/2 قاشق غذاخوری
  • فلفل: 1 قاشق چایخوری
  • پنیر چدار و موتزارلا رنده شده: 1 لیوان
  • جعفری خردشده: 1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  • سیب زمینی ها را بشویید و پوست بگیرید. سیب زمینی ها را از وسط به نصف ببرید و سپس به صورت خلالی برش دهید.
  • سیب زمینی ها را به مدت 30 دقیقه در آب یخ خیس کنید. این کار به ترد شدن سیب زمینی ها در هنگام پخت کمک می کند. پس از گذشت این مدت، آب را خالی کنید و سیب زمینی ها را با دستمال کاغذی خشک کنید.
  • سیب زمینی ها را روی یک سینی پخت که با کاغذ روغنی پوشانده شده است قرار دهید. اگر از کاغذ روغنی استفاده نمی کنید، ابتدا سینی پخت را چرب کنید.
  • به آرامی روغن زیتون را روی سیب زمینی ها بریزید، سپس نمک و فلفل طعم دار را روی آنها بپاشید. برای اینکه سیب زمینی ها به طور مساوی با روغن زیتون و ادویه ها پوشانده شوند، از دست های خود استفاده کنید.
  • سپس سیب زمینی ها را روی سینی پخت پخش کنید، سیب زمینی ها را روی هم قرار ندهید.
  • سینی پخت را در فر به مدت 20 دقیقه بپزید.
  • سینی را از فر خارج کنید. سیب زمینی ها را برگردانید تا طرف صاف دیگر به سمت پایین باشد.
  • سینی را به فر برگردانید و به مدت 20 دقیقه دیگر بپزید، یا تا زمانی که سیب زمینی ها از داخل نرم و از بیرون ترد شوند.
  • سیب زمینی ها را از فر خارج کنید و روی آنها پنیر رنده شده بریزید.
  • در حالی که فر هنوز گرم است (اما خاموش است)، سینی پخت را به فر برگردانید و به مدت 5 دقیقه صبر کنید تا پنیر ذوب شود. اگر فر دیگر گرم نیست، پنیر را به مدت 2-4 دقیقه در دمای 177 درجه سانتیگراد قرار دهید تا پنیر ذوب شود.
  • با جعفری تزئین کرده و سرو کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 199 کالری، کربوهیدرات 21 گرم، پروتئین 7 گرم، چربی 10 گرم، چربی اشباع 4 گرم، سدیم 701 میلی گرم، پتاسیم 497 میلی گرم، فیبر 2 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید