دونات برفی

یک شیرینی خانگی نرم و با بافت عالی

دونات برفی

مواد اولیه

  • شیر یا هر نوع شیر گیاهی: 2/3 لیوان

  • سرکه سفید: 1 و نیم قاشق چایخوری

  • روغن مایع: 2 و نیم قاشق غذاخوری

  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری

  • آرد سفید یا آرد جو: 1 لیوان

  • بکینگ پودر: 1 و نیم قاشق چایخوری

  • شکر یا شیرین کننده مصنوعی: 1/2 لیوان

  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • در یک کاسه شیر، سرکه، روغن مایع و وانیل را مخلوط کنید.

  • فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.

  • قالب های مینی مافین یا دونات را چرب کنید.

  • باقیمانده مواد لازم را در یک کاسه دیگر ترکیب کنید.

  • مواد خشک را به مواد تر اضافه کنید. و خوب مخلوط کنید و در قالب ها بریزید.

  • برای 8 دقیقه بپزید.

  • بعد از خروج از فر اجازه دهید کاملا سرد شود بعد از قالب جدا کنید.

نکات

می توانید روی دونات ها پودرقند بریزید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 20 دونات کافیست. به ازای هر دونات: انرژی 40 کالری، پروتئین 1.1 گرم، کربوهیدرات 9 گرم، فیبر رژیمی 1 گرم، قند 3.4 گرم، چربی 0.2 گرم، سدیم 37 میلی گرم، پتاسیم 32 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید