سوپ نخود

این سوپ علاوه بر بافت کرمی منبع خوبی از فیبر است.

سوپ نخود

مواد اولیه

دستور تهیه

  • کره و روغن را روی حرات ملایم قرار دهید.
  • پیاز و کرفس را اضافه کرده و بگذارید نرم شوند. سیر و جعفری را بیفزایید.
  • نخود را بریزید و آب و عصاره مرغ یا سبزیجات را نیز اضافه کنید. اجازه دهید بجوشد بعد دما را کم کنید و اجازه دهید نخودها بپزند.
  • سوپ را در مخلوط کن پوره کنید. 
  • نمک و فلفل اضافه کنید.
  • می توانید در این مرحله خامه به سوپ اضافه کنید.

نکات

بجای آب مرغ یا سبزیجات می توانید از عصاره آماده که در آب حل شده است استفاده کنید.

این سوپ تا 4 روز قایل نگهداری است.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 8 لیوان کافیست. به ازای هر لیوان: انرژی 142 کالری، پروتئین 8.5 گرم، کربوهیدرات 19 گرم، فیبر رژیمی 6.5 گرم، قند 7 گرم، چربی 4.4 گرم، چربی اشباع 1.4 گرم، کلسترول 3.8 میلی گرم، ویتامین آ 900 واحد، ویتامین سی 45میلی گرم، فولات 75.2 میکروگرم، کلسیم 40 میلی گرم، آهن 1.9 میلی گرم، منیزیم 39 میلی گرم، سدیم 190 میلی گرم، پتاسیم 406 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید